Wellnessmassage

Het doel van deze massage is : ONTSPANNEN

In een tijd waarin stress meer regel dan uitzondering aan het worden is, is het heerlijk om eens niets te hoeven doen!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de ingrediënten van de behandelingen die het Aurahuis onderscheiden van anderen .Vertrouwen, gevoel voor gastvrijheid en kennis van zaken maken uw bezoek aan het Aurahuis compleet

Massage is de meest effectieve manier om te ontspannen, te herstellen, te genieten.

En je hoeft er niets voor te doen, alleen maar te gaan liggen en je overgeven aan de ervaring.

Nadat ikzelf diverse cursussen en massages  heb ondergaan weet ik ondertussen wat plezierig en aangenaam voelt voor een goede ontspannings massage. Mijn massages zijn gebaseerd op de Wellness ontspanningsmassage technieken.(Dit is dus geen sportmassage) Samen met mijn ervaringen en die van mijn cliënten geef ik een zeer weldadige, unieke Wellness massage.

Door middel van zachte wrijvingen en strijkingen gecombineerd met lichte knedingen masseer ik het hele lichaam en stimuleer de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen.

Ik begin met intermitterende druk van het hele lichaam om het lichaam voor te bereiden op de massage. Vervolgens begin ik mijn massage met de rug, onder rug, nek, schouders,armen, handen, achterbenen, kuiten en voeten.

Op verzoek kan ik ook de buik, voorkant benen en armen masseren. Met gebruik van natuurlijke oliën. Het lichaam krijgt weer nieuwe energie. U ervaart totale ontspanning en voelt zich als herboren.

Even weg uit de realiteit en alle aandacht gaat uit naar het lichaam en de ontspanning van de geest. Alle 6 de zintuigen (horen, zien, voelen, ruiken, proeven en intuïtie) worden positief gestimuleerd om te komen tot een totale overgave en de Wellness van uzelf. Met alle aandacht, discretie en stijl komen u lichaam en geest weer tot rust.